Ga voor het beste beton en bel vandaag nog voor een offerte

NEEM CONTACT OP

OVER ONS

Een gerenommeerde onderneming, Regio Beton B.V. De betonmortelcentrale die vroeger bekend was van Van Hesteren Betonmortel wordt opnieuw opgestart onder de naam Regio Beton. Een nieuwe naam en een nieuwe start, gebaseerd op meer dan anderhalve eeuw bedrijfshistorie. Het voormalige Van Hesteren werd opgericht in 1855 en richtte zich sinds 1962 op de productie en levering van betonmortel. Het familiebedrijf Dekker uit IJzendoorn kocht de centrale in 1991. In 2008 werd hij voor tien jaar verhuurd. Nu wordt Regio Beton, met steun van Dekker, terug in werking gebracht.

“Technisch is dit een van de betere betonmortelcentrales in het land”, zo vertellen bestuurders André van den Broek en Sjaak Wezenberg van de Dekker Groep. “De capaciteit is groot met 150 kuub beton per uur. Vanuit de Dekker Groep wordt daar een schat aan ervaring en technische kennis aan toegevoegd om aannemers op de bouwplaats te bezoeken, adviseren en helpen.”

Dekker is eigenaar van verschillende andere betonmortelcentrales, waaronder Wessel in Barneveld. Van oorsprong is Dekker een zand- en grindonderneming. “Dat is een garantie voor de leveringsbetrouwbaarheid van Regio Beton”, benadrukken de beide bestuurders, “want wij hebben de grondstoffen dus altijd voorradig.”